Детска градина Ханс Кр. Андерсен

Само на няколкостотин метра от морската градина, само на няколко минути път от централната градска част на Бургас се намира една от най-добрите детски градини в региона. С уникалната си структура, неповторимо богатия си интериор, Детска градина „Ханс Кристиан Андерсен” предлага отлични условия за отглеждане и възпитание на Вашите деца!

За първа година Община Бургас организира конкурс с тема „Да бъдем заедно“. Целта на конкурса бе да се популяризират добри практики за успешно взаимодействие между ученици, учители и родители. Инициативата цели, както да възнагради родителите и учителите, които вече са установили подобен модел на взаимодействие помежду си и са активна част от образователния процес на децата, така и да стимулира създаването на подобни връзки и тяхното бъдещо развитие.

Детска градина „Ханс Кр. Андерсен“ участва в конкурса с два проекта – „Есенен велопоход“ и „Поход по стъпките на „Ясен месец“ в мистичната Странджа планина и отбелязване на 2 юни – ден на Ботев и загиналите за България герои“.

Горди сме, че в първото издание на конкурса спечелихме първа награда. Проекта на ПГ (5 г) В група се открои измежду 28 кандидатури.

Според правилата на конкурса групата спечели обзавеждане - игрален кът, нов ламинат и табло.

Снимки ТУК 

Клип ТУК