Детска градина Ханс Кр. Андерсен

Само на няколкостотин метра от морската градина, само на няколко минути път от централната градска част на Бургас се намира една от най-добрите детски градини в региона. С уникалната си структура, неповторимо богатия си интериор, Детска градина „Ханс Кристиан Андерсен” предлага отлични условия за отглеждане и възпитание на Вашите деца!

  

 

 

 

Детска градина "Ханс Кр. Андерсен" получи второ отличие от e-Twinning за учебната 2023/2024 година.

Уважаема г-жо Директор,

Бих искал да поздравя Вас и Вашите колеги за награждаването с eTwinning School Label 2023-2024.

Получихте това престижно отличие, защото показахте последователен и ясен ангажимент към истинското значение на програмата eTwinning. Под Ваше ръководство, Вашето учебно заведение е използвало дигитални и креативни инструменти, за да подобри образователните резултати на Вашите възпитаници и сте се включили в ползотворно сътрудничество с други eTwinning училища. Освен това тази награда е признание за Вашите усилия за насърчаване на непрекъснатото професионално развитие на персонала, така че те да могат да подобрят и актуализират своите умения в полза на децата.

Със своята работа с училища и общности в цяла Европа, Вие допринасяте за усещането за обединена Европейска общност. Бих искал също да Ви поздравя и за този успех!

И накрая, бих Ви помолил да действате като пример за подражание в eTwinning и да подкрепяте други училища в опитите си да участват в този важен проект.

Още веднъж, поздравления за това постижение!

Михаел Тойч