Детска градина Ханс Кр. Андерсен

Само на няколкостотин метра от морската градина, само на няколко минути път от централната градска част на Бургас се намира една от най-добрите детски градини в региона. С уникалната си структура, неповторимо богатия си интериор, Детска градина „Ханс Кристиан Андерсен” предлага отлични условия за отглеждане и възпитание на Вашите деца!

В началото на учебната 2023/2024 година стартира работата по проект „Творчески активни за комуникация чрез музика, физическо възпитание и изобразително изкуство“  по Национална програма „Хубаво е в детската градина“.

Целта на проекта е насърчаване децата  от ранна възраст към музика, изкуства и спорт за развитието на  детска артистичност, творчество и работата в екип. Очакваните резултати са изграждане на мотивация и увереност в собствените им възможности и активно взаимодействие между деца и  учители.

Първата дейност по проекта бе посрещане на Есента в детската градина.

На 12.10.2023 г. децата посрещнаха красивата Есен с песни, нарисуваха картини, твориха с природни материали и облякоха пъстри костюми в нейна чест. Тя им подари луковици и семена на цветя, за да ги посадят в двора.

СНИМКИ ТУК